Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.
Een uitgeholde Italiaanse bol kan prima dienst doen als soepkom. En de inhoud vormt de soepballetjes! Bijvoorbeeld voor in deze gele paprikasoep. Ook lekker met een lepel crème fraîche.
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd in kleine stukjes. Snijd de bleekselderij in kleine stukjes. Snijd de kapjes van de bollen en hol deze uit. Bewaar de inhoud! Fruit de ui en de knoflook in een hoge pan, voeg de paprika toe en bak twee minuten mee. Giet de bouillon in de pan en kook tot ze gaar zijn. Pureer de soep, breng op smaak met rijstazijn, peper en zout. Draai kleine balletjes van het brood uit de bollen. Schep de soep in de bollen en verdeel er wat broodballetjes in.
Voor 4 personen
Copyright © Versluis | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud